Oivalluksia, intoa ja uusia näkökulmia


Positiivisen psykologian kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkokurssi ohjaa sinut oman hyvinvointisi äärelle, ymmärtämään paremmin kuinka laaja käsite psykologinen hyvinvointi on ja miten paljon voitkaan tehdä oman kukoistuksesi lisäämiseksi. Kurssi rakentuu kokonaan tutkitun, tieteellisen tiedon päälle ja lähdeviitteet ovat näkyvillä kaikissa materiaaleissa.

Tämä on erittäin laaja kurssi, joka sisältää yhdeksän moduulia, jotka käsittelevät innostavasti positiivisen psykologian eri osa-alueita. Kurssi sisältää myös paljon oivalluttavia tehtäviä, joiden ansiosta käsiteltävät aiheet muuttuvat henkilökohtaisesti merkittäviksi ja potentaalisesti elämääsi muuttaviksi toimenpiteiksi. Näiden lisäksi mukana on aiheita syventäviä lisämateriaaleja ja kirjavinkkejä.

Saat kaikki kurssin materiaalit käyttöösi heti kirjautumisen ja maksun jälkeen. Sinulla on kahden vuoden vapaa käyttöoikeus kurssiin ja sen aikana mahdollisesti tapahtuvat päivitykset kurssin aineistoon näkyvät sinulla automaattisesti.

Uskallan luvata, että tällä kurssilla on merkittävä vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja tulet saamaan useita tärkeitä oivalluksia itsestäsi matkan aikana, joiden merkitys kantaa niin töissä kuin vapaa-ajalla. Jos olet kiinnostunut omien voimavarojesi ja vahvuuksiesi hyödyntämisestä, merkityksen ja onnellisuuden lisäämisestä elämääsi, paremmista ihmissuhteista sekä haluat vahvistaa tavoitteellisuuttasi, kykyjäsi kohdata vastoinkäymisiä ja tukea aivoterveyttäsi, olet tulossa oikealle kurssille. 

Kurssin sisältö

Huom! Alla näkyy vain kahden ensimmäisen moduulin sisältö. Niiden alla olevasta nuolesta painamalla näet kaikkien yhdeksän moduulin sisällön.


  Tervetuloa Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssille - aloita tästä
Available in days
days after you enroll
  Johdatus positiiviseen psykologiaan
Available in days
days after you enroll
  Positiiviset tunteet ja myönteisyys
Available in days
days after you enroll
  Uppoutuminen
Available in days
days after you enroll
  Luonteenvahvuudet
Available in days
days after you enroll
  Ihmissuhteet
Available in days
days after you enroll
  Merkitys
Available in days
days after you enroll

Mitä saat tältä kurssilta:


 • Opit ymmärtämään mitä positiivinen psykologia tarkoittaa ja mitä kaikkea se pitää sisällään
 • Tiedät kuinka lisätä positiivisia tunteita ja myönteisyyttä elämääsi
 • Opit lisäämään tunneälykkyyttä ja tunneketteryyttä itsessäsi
 • Tiedät miten lisätä flow-kokemuksia elämääsi ja kuinka hyödyntää tietoista läsnäoloa viisauden kasvattamiseksi
 • Löydät keinoja vahvistaa omaa työhyvinvointiasi ja päästä työnimuun
 • Tutustut omiin vahvuuksiisi ja ymmärrät kuinka suuri merkitys niillä on kaikessa tekemisessäsi
 • Ymmärrät ihmissuhteiden valtavan merkityksen hyvinvoinnillesi ja terveydellesi sekä opit vahvistamaan suhteitasi toisiin ihmisiin
 • Teet syväsukelluksen omaan arvomaailmaasi sekä elämäsi merkitykseen ja tarkoitukseen
 •  Tiedät miten lisätä tavoitteellisuutta ja parantaa aikaansaamista omassa elämässäsi
 • Opit kuinka muuttaa tapojasi mahdollisimman kestävästi
 • Tiedät mitkä tekijät vaikuttavat eniten elinvoimaasi ja kuinka voit merkittävästi lisätä aivoterveyttäsi

Kurssin kouluttajasta


Hei sinulle,

Olen Viena Loire-Pohjakallio, coach, positive psychology practitioner, sertifioitu CWH-kouluttaja, mindfulness-ohjaaja CFM® ja työ- ja organisaatiopsykologian opiskelija. Olen myös pitkän linjan talouden ja projektinhallinnan ammattilainen, esimies ja Lean-konsultti.

Mutta ennen kaikkea olen täällä sinua varten, sillä minulla on unelma ja se on olla mukana rakentamassa positiivisempaa työelämää ja onnellisempaa elämää ylipäätään.

Tietoisesti - tiedolla ja läsnä ollen.


Lähde mukaan kurssille tästä


€160,48

Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssi

Positiivinen psykologia tutkii sitä, mikä vahvistaa mielekästä, hyvinvoivaa ja onnellista elämää sekä tukee voimavarojamme ja vahvuuksiamme. Tällä kurssilla käsittelemme näitä aihealueita monipuolisesti, helposti lähestyttävästi ja innostusta herättävästi.

Kurssi sisältää yhdeksän moduulia, jotka rakentuvat positiivisen psykologian PERMA+V-mallin ympärille. Jokainen moduuli on aarreaitta tutkittuun tietoon höystettynä oivalluttavilla tehtävillä ja lisämateriaaleilla. Tulet hämmästymään kuinka paljon voit vaikuttaa omaan elämääsi ja kokemaasi hyvinvointiin, usein vielä melko pienilläkin asioilla. 


Sydämellisesti tervetuloa mukaan tutkimaan mikä saa juuri sinut kukoistamaan!

Mitä muut ovat sanoneet tästä kurssista?"Tätä voin lämpimästi suositella omassa työssäni kaikille kolleegoille ja yhteistyökumppaneille. Kiitos Viena, olet huikea valmentaja ja oiva esimerkki omalla läsnäolollasi ja kyvylläsi kohdata osallistujia myös näin verkkovalmennuksen kautta."


"Olen saanut paljon ihan konkreettista apua niin koti- kuin työarkeen."


"Hyvät materiaalit, joita pääsi käymään läpi, kun ei voinut aina osallistua yhteisiin sessioihin."


"Minusta koko kokonaisuus oli erittäin mielenkiintoinen. En halua nostaa jotain asiaa erityisemmin ylös." 


"Parasta oli Vienan ihana ote kurssin sisällön läpikäymiseen ja positiivinen asenne."


"Eniten antoi se, että lähes koko työyhteisö oli mukana ja syntyi kokemusten ja ajatusten jakamista."

Tämä laaja verkkokurssi sisältää kaikki yksittäin myynnissä olevat kahdeksan positiivisen psykologian eri aihealueiden verkkokurssia. Yhdeksäs moduuli, vain tähän verkkokurssiin kuuluva, on kertausmoduuli kaikesta aiemmin opistusta.

Jos et ole varma haluatko ostaa koko laajaa verkkokurssia, voit ostaa vain yhden osa-alueen verkkokurssin. Jos kuitenkin innostut positiivisesta psykologiasta enemmän tuon kurssin jälkeen, saat sen mukana alennuskoodin, jolla saat ostettua tämän laajan verkkokurssin alennettuun hintaan. Alennus on tismalleen yksittäisen kurssin hinta eli 29,00 euroa.

Tämä on siis täysin riskitön tapa tutustua tähän laajaan kurssiin ensin vain yhden moduulin verran.

Tämä laaja positiivisen psykologian kurssi maksaa 199,00 euroa ja sisältää yllä mainitut yhdeksän moduulia. Yksittäisen aihealueen verkkokurssin hinta on 29,- euroa. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %.