Tällä kurssilla tutustumme ihmissuhteiden merkitykseen elämässämme sekä siihen miten voimme toimia läheistemme ja ystäviemme kanssa parhaimmalla mahdollisella tavalla.Tämä kurssi johdattaa sinut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin PERMA+V -mallin yhteen kokonaisuuteen eli ihmissuhteiden äärelle.

Käymme läpi niin ihmissuhteiden merkitystä, sosiaalisia tunteita kuin rakkauttakin monesta eri näkökulmasta. Mitkä tekijät ovat hyvien ja toimivien ihmissuhteiden taustalla? Lisäksi pohdimme positiivisen kommunikoinnin merkitystä niin meidän omalle kuin muidenkin ihmisten hyvinvoinnille. Osaatko antaa ihmissuhteillesi sen arvon, joka niille kuuluu? Entä käyttäydytkö sen mukaisesti?


Kurssiin kuuluu lisäksi kattava työkirja ja mielenkiintoisia lisämateriaaleja, joista osa on on englanninkielisiä.


Saat kaikki kurssin materiaalit käyttöösi heti kirjautumisen ja maksun jälkeen.


Mitä saat tältä kurssilta?


  • Tiedät miksi ihmissuhteet ovat meille niin tärkeitä ja miksi niitä täytyy vaalia
  • Opit uusia näkökulmia parisuhteeseen ja kuinka luotsata suhdetta kohti kukoistusta
  • Ajattelet rakkaudesta jatkossa paljon laajemmin kuin aikaisemmin
  • Ymmärrät miten suuri merkitys oikeanlaisella kommunikoinnilla on ihmissuhteissa
  • Opit monta uutta ja helppoa vinkkiä positiivisesta kommunikoinnista

Kurssin kouluttajasta


Hei sinulle,

Olen Viena Loire-Pohjakallio, coach, positive psychology practitioner, sertifioitu CWH-kouluttaja, mindfulness-ohjaaja CFM® ja työ- ja organisaatiopsykologian opiskelija. Olen myös pitkän linjan talouden ja projektinhallinnan ammattilainen, esimies ja Lean-konsultti.

Mutta ennen kaikkea olen täällä sinua varten, sillä minulla on unelma ja se on olla mukana rakentamassa positiivisempaa työelämää ja onnellisempaa elämää ylipäätään.

Tietoisesti - tiedolla ja läsnä ollen.


Lähde mukaan kurssille tästä


Tämä kurssi on itsenäinen moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssia.


Tämä ihmissuhteiden kurssi on viides moduuli laajasta Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi - kurssista. Voit halutessasi ostaa vain tämän yhden moduulin ja opiskella laajemmasta kokonaisuudesta vain tämän yhden osion. Jos kuitenkin innostut aiheesta enemmän, ja haluaisit tämän moduulin jälkeen opiskella koko positiivisen psykologian kurssin, saat tämän moduulin mukana alennuskoodin, jolla saat ostettua koko kurssin alennettuun hintaan. Alennus on juuri tämän yksittäisen kurssin hinta eli 39,00 euroa.

Tämä on siis täysin riskitön tapa tutustua kurssiin ensin vain yhden moduulin verran.

Koko positiivisen psykologian kurssi maksaa 249,00 euroa ja se sisältää yhdeksän moduulia. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %.