Tällä kurssilla haemme voimaa ja uutta itseluottamusta vahvuuksistamme. Miksi onkaan niin tärkeää tietää mitkä ovat omat, henkilökohtaiset luonteenvahvuudet?


Tämä kurssi johdattaa sinut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin PERMA+V -mallin yhteen kokonaisuuteen eli luonteenvahvuuksien äärelle. Sukellamme kuuden hyveen ja 24 luonteenvahvuuden äärimmäisen mielenkiintoiseen ja innostavaan maailmaan. Opit tietämään minkälainen on sinun ainutlaatuinen vahvuuskarttasi ja mitkä ovat ydinluonteenvahvuuksiasi. Opit myös miten voit ottaa luonteenvahvuuksiasi enemmän käyttöön, kuinka vahvistaa niitä ja kuinka löytää kultainen keskitie niiden käyttämiseen. Ymmärrät tämän kurssin jälkeen paremmin itseäsi ja tiedät mitä luonteenpiirteitä muut sinussa arvostavat.


Kurssiin kuuluu lisäksi kattava työkirja ja mielenkiintoisia lisämateriaaleja, joista osa on on englanninkielisiä.


Saat kaikki kurssin materiaalit käyttöösi heti kirjautumisen ja maksun jälkeen.


Kurssin kouluttajasta


Hei sinulle,

Olen Viena Loire-Pohjakallio, coach, positive psychology practitioner, sertifioitu CWH-kouluttaja, mindfulness-ohjaaja CFM® ja työ- ja organisaatiopsykologian opiskelija. Olen myös pitkän linjan talouden ja projektinhallinnan ammattilainen, esimies ja Lean-konsultti.

Mutta ennen kaikkea olen täällä sinua varten, sillä minulla on unelma ja se on olla mukana rakentamassa positiivisempaa työelämää ja onnellisempaa elämää ylipäätään.

Tietoisesti - tiedolla ja läsnä ollen.


Lähde mukaan kurssille tästä


€23,39

Luonteenvahvuudet

Mitä luonteenvahvuudet ovat ja miksi niiden tunteminen on niin tärkeää? Minkälainen on sinun henkilökohtainen luonteenvahvuuskarttasi?

Tämä kurssi on itsenäinen moduuli laajemmasta Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssista. Tässä moduulissa tutustumme luonteenvahvuuksien maailmaan. Omien vahvuuksien tunteminen ja niihin panostaminen lisää selvästi koettua hyvinvointia ja elämäntyytyväisyyttä sekä auttaa esimerkiksi pääsemään tavoitteisiin ja kohti omia unelmia.


Ostaessasi tämän moduulin, saat sen mukana 29 euron alennuskoodin, jolla voit ostaa myöhemmin koko positiivisen psykologian kurssin alennettuun hintaan.

 

Sinulla on oston jälkeen vapaa kahden vuoden käyttöoikeus kurssiin, ja sen aikana mahdollisesti tapahtuvat päivitykset kurssin aineistoon näkyvät automaattisesti myös sinulla.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tämä kurssi on itsenäinen moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssia.


Tämä luonteenvahvuuksien kurssi on neljäs moduuli laajasta Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi - kurssista. Voit halutessasi ostaa vain tämän yhden moduulin ja opiskella laajemmasta kokonaisuudesta vain tämän yhden osion. Jos kuitenkin innostut aiheesta enemmän, ja haluaisit tämän moduulin jälkeen opiskella koko positiivisen psykologian kurssin, saat tämän moduulin mukana alennuskoodin, jolla saat ostettua koko kurssin alennettuun hintaan. Alennus on juuri tämän yksittäisen kurssin hinta eli 29,00 euroa.

Tämä on siis täysin riskitön tapa tutustua kurssiin ensin vain yhden moduulin verran.

Koko positiivisen psykologian kurssi maksaa 199,00 euroa ja se sisältää yhdeksän moduulia. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %.