Nyt uppoudumme flow-tilan vietäväksi, tietoisen läsnäolon kannateltavaksi ja sukellamme työn imuunTämä kurssi johdattaa sinut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin PERMA+V -mallin toiseen osa-alueeseen eli uppoutumiseen. Uppoutuminen pitää sisällään tietoisen läsnäolon eli mindfulnessin, sillä se toimii perustana monelle muulle kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueelle. Mitä tietoinen läsnäolo on ja miten sitä voi lisätä elämään? Tutustumme myös flow-tilaan eli optimaalisen suoriutumisen tilaan. Mitä se tarkoittaa ja miten sen saa aikaan? Lisäksi uppoudumme työn imuun ja sen lisäämiseen. Kurssi sisältää myös positiivisen psykologian interventioehdotuksia.


Kurssiin kuuluu lisäksi kattava työkirja ja mielenkiintoisia lisämateriaaleja, joista osa on on englanninkielisiä.


Saat kaikki kurssin materiaalit käyttöösi heti kirjautumisen ja maksun jälkeen.


Mitä saat tältä kurssilta?

  • Tiedät mitä flow-tila tarkoittaa ja miksi se on niin tärkeää
  • Opit miten lisätä mahdollisuuksiasi flow-tilaan pääsemiseksi kaikilla elämäsi osa-alueilla
  • Ymmärrät mitä tietoinen läsnäolo on ja pääset kokeilemaan sitä käytännössä
  • Tiedät miten toiminnan ja olemisen tilat eroavat toisistaan ja miksi molempia tarvitaan
  • Pääset mukaan työn imuun ja tiedät miten voit itse vaikuttaa imun vahvuuteen

Kurssin kouluttajasta


Hei sinulle,

Olen Viena Loire-Pohjakallio, coach, positive psychology practitioner, sertifioitu CWH-kouluttaja, mindfulness-ohjaaja CFM® ja työ- ja organisaatiopsykologian opiskelija. Olen myös pitkän linjan talouden ja projektinhallinnan ammattilainen, esimies ja Lean-konsultti.

Mutta ennen kaikkea olen täällä sinua varten, sillä minulla on unelma ja se on olla mukana rakentamassa positiivisempaa työelämää ja onnellisempaa elämää ylipäätään.

Tietoisesti - tiedolla ja läsnä ollen.


Lähde mukaan kurssille tästä


Tämä kurssi on itsenäinen moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssia.


Tämä Uppoutumisen verkkokurssi on kolmas moduuli laajasta Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi - kurssista.Voit halutessasi ostaa vain tämän yhden moduulin ja opiskella laajemmasta kokonaisuudesta vain tämän yhden osion. Jos kuitenkin innostut aiheesta enemmän, ja haluaisit tämän moduulin jälkeen opiskella koko positiivisen psykologian kurssin, saat tämän moduulin mukana alennuskoodin, jolla saat ostettua koko kurssin alennettuun hintaan. Alennus on juuri tämän yksittäisen kurssin hinta eli 39,00 euroa.

Tämä on siis täysin riskitön tapa tutustua kurssiin ensin vain yhden moduulin verran.

Koko positiivisen psykologian kurssi maksaa 249,00 euroa ja se sisältää yhdeksän moduulia. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %.