Tämä on matkasi tunteiden ja erityisesti positiivisten tunteiden maailmaanTämä kurssi johdattaa sinut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin PERMA+V -mallin ensimmäiseen osa-alueeseen eli positiivisiin tunteisiin. Tällä kurssilla perehdymme ensin tunteisiin, mitä ja miksi ne ovat. Sen jälkeen käymme syvällisemmin kiinni positiivisiin tunteisiin ja niiden merkitykseen hyvinvoinnillemme sekä niiden lisäämiseen luonnollisesti, ei pakottamalla. Käsittelemme myös optimismia ja kiitollisuutta. Lopuksi käymme läpi mitä tunneälykkyys ja tunneketteryys tarkoittavat ja kuinka niitä voi lisätä. Kurssi sisältää myös positiivisen psykologian interventioehdotuksia.


Kurssiin kuuluu lisäksi kattava työkirja ja mielenkiintoisia lisämateriaaleja, joista osa on on englanninkielisiä.


Saat kaikki kurssin materiaalit käyttöösi heti kirjautumisen ja maksun jälkeen.


Mitä saat tältä kurssilta?


  • Ymmärrät mitä tunteet ovat, miksi ne ovat tärkeitä ja kuinka elää niiden kanssa viisaasti
  • Ymmärrät miten suuri merkitys positiivisilla tunteilla on hyvinvoinnillemme
  • Opit, miten positiivisia tunteita pystyy helposti lisäämään omaan elämäänsä
  • Opit optimismin ja kiitollisuuden merkityksen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille
  • Tiedät, mitä tunneälykkyys ja tunneketteryys ovat sekä miten lisätä niitä omaan elämääsi


Kurssin kouluttajasta


Hei sinulle,

Olen Viena Loire-Pohjakallio, coach, positive psychology practitioner, sertifioitu CWH-kouluttaja, mindfulness-ohjaaja CFM® ja työ- ja organisaatiopsykologian opiskelija. Olen myös pitkän linjan talouden ja projektinhallinnan ammattilainen, esimies ja Lean-konsultti.

Mutta ennen kaikkea olen täällä sinua varten, sillä minulla on unelma ja se on olla mukana rakentamassa positiivisempaa työelämää ja onnellisempaa elämää ylipäätään.

Tietoisesti - tiedolla ja läsnä ollen.


Lähde mukaan kurssille tästä


Tämä kurssi on itsenäinen moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssia.


Tämä Positiiviset tunteet -kurssi on toinen moduuli laajasta Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi - kurssista. Voit halutessasi ostaa vain tämän yhden moduulin ja opiskella laajemmasta kokonaisuudesta vain tämän yhden osion. Jos kuitenkin innostut aiheesta enemmän, ja haluaisit tämän moduulin jälkeen opiskella koko positiivisen psykologian kurssin, saat tämän moduulin mukana alennuskoodin, jolla saat ostettua koko kurssin alennettuun hintaan. Alennus on juuri tämän yksittäisen kurssin hinta eli 39,00 euroa.

Tämä on siis täysin riskitön tapa tutustua kurssiin aluksi vain yhden moduulin verran.

Koko positiivisen psykologian kurssi maksaa 249,00 euroa ja se sisältää yhdeksän moduulia. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %.