Tästä alkaa positiivisen psykologian matkasiTämä kurssi toimii aloituksena positiivisen psykologian ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan. Tällä kurssilla tutustumme hieman psykologian historiaan, positiivisen psykologian aikakauden alkamiseen, siihen mitä positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ylipäätään ovat ja mitä kaikkea ne pitävät sisällään. Näiden lisäksi käymme läpi kognitiivisia vinoumia sekä positiivisen psykologian interventioita.


Kurssiin kuuluu lisäksi kattava työkirja ja mielenkiintoisia lisämateriaaleja, joista osa on on englanninkielisiä.


Saat kaikki kurssin materiaalit käyttöösi heti kirjautumisen ja maksun jälkeen. Kurssi materiaaleineen on käytössäsi ostohetkestä kahden vuoden ajan. Jos ja kun kurssiin tulee päivityksiä tuon ajan sisällä, ne näkyvät sinulle automaattisesti.

Kurssin kouluttajasta


Hei sinulle,

Olen Viena Loire-Pohjakallio, coach, positive psychology practitioner, sertifioitu CWH-kouluttaja, mindfulness-ohjaaja CFM® ja työ- ja organisaatiopsykologian opiskelija. Olen myös pitkän linjan talouden ja projektinhallinnan ammattilainen, esimies ja Lean-konsultti.

Mutta ennen kaikkea olen täällä sinua varten, sillä minulla on unelma ja se on olla mukana rakentamassa positiivisempaa työelämää ja onnellisempaa elämää ylipäätään.

Tietoisesti - tiedolla ja läsnä ollen.


Lähde mukaan kurssille tästä

€23,39

Johdatus positiiviseen psykologiaan

Mitä positiivinen psykologia on ja mitä kaikkea se pitää sisällään? Mitä kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkoittaa ja mitä uutta se voisi tarjota sinulle?

Tämä kurssi on itsenäinen moduuli laajemmasta Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssista. Tässä moduulissa tutustumme psykologian historiaan ja positiivisen psykologian aikakauden alkamiseen, siihen mitä positiivinen psykologia ylipäätään on ja mitä se pitää sisällään, kognitiivisiin vinoumiin sekä positiivisen psykologian interventioihin.


Ostaessasi tämän moduulin, saat sen mukana 29 euron alennuskoodin, jolla voit ostaa myöhemmin koko positiivisen psykologian kurssin alennettuun hintaan.

 

Sinulla on oston jälkeen vapaa kahden vuoden käyttöoikeus kurssiin, ja sen aikana mahdollisesti tapahtuvat päivitykset kurssin aineistoon näkyvät automaattisesti myös sinulla.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tämä kurssi on itsenäinen moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssia.


Tämä Johdatus positiiviseen psykologiaan -kurssi on ensimmäinen moduuli laajasta Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi - kurssista.Voit halutessasi ostaa vain tämän yhden moduulin ja opiskella laajemmasta kokonaisuudesta vain tämän yhden osion. Jos kuitenkin innostut aiheesta enemmän, ja haluaisit tämän moduulin jälkeen opiskella koko positiivisen psykologian kurssin, saat tämän moduulin mukana alennuskoodin, jolla saat ostettua koko kurssin alennettuun hintaan. Alennus on juuri tämän yksittäisen kurssin hinta eli 29,00 euroa.

Tämä on siis täysin riskitön tapa tutustua kurssiin ensin vain yhden moduulin verran.

Koko positiivisen psykologian kurssi maksaa 199,00 euroa ja se sisältää yhdeksän moduulia. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %.