Tästä alkaa upea

positiivisen psykologian matkasiTämä kurssi toimii aloituksena positiivisen psykologian ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan. Tutustumme kurssilla psykologian historiaan, positiivisen psykologian aikakauden alkamiseen, siihen mitä positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ylipäätään ovat, mitä kaikkea ne pitävät sisällään ja miten ne ovat kehittyneet ajan myötä. Käymme lisäksi läpi kognitiivisia vinoumia sekä positiivisen psykologian interventioita.


Kurssiin kuuluu lisäksi kattava tehtäväkirja ja mielenkiintoisia lisämateriaaleja, joista osa on on englanninkielisiä.


Saat kaikki kurssin materiaalit käyttöösi heti kirjautumisen ja maksun jälkeen. Kurssi materiaaleineen on käytössäsi ostohetkestä aina kahden vuoden ajan. Jos ja kun kurssiin tulee päivityksiä tuon ajan sisällä, ne näkyvät sinulle automaattisesti.


Tällä kurssilla opit ymmärtämään mitä positiivinen psykologia tarkoittaa, mitä kaikkea se pitää sisällään ja erityisesti minkälaisia elämäsi jalokiviä juuri sinä voit löytää positiivisen psykologian laajasta aarrearkusta.

Mitä saat tältä kurssilta?  • Opit mitä positiivinen psykologia on ja miksi se on tärkeää
  • Tiedät mitä kokonaisvaltainen hyvinvointi pitää sisällään positiivisen psykologian silmin
  • Opit tunnistamaan ajattelussamme olevia vinoumia
  • Tiedät miksi monet onnellisuusväittämät eivät pidä paikkaansa 
  • Pääset hyvään alkuun omalla hyvinvointimatkallasi


Kurssin kouluttajasta


Hei sinulle,

Olen Viena Loire-Pohjakallio, coach, positive psychology practitioner, sertifioitu CWH-kouluttaja, mindfulness-ohjaaja CFM® ja työ- ja organisaatiopsykologian opiskelija. Olen myös pitkän linjan talouden ja projektinhallinnan ammattilainen, esimies ja Lean-konsultti.

Mutta ennen kaikkea olen täällä sinua varten, sillä minulla on unelma ja se on olla mukana rakentamassa positiivisempaa työelämää ja onnellisempaa elämää ylipäätään.

Tietoisesti - tiedolla ja läsnä ollen.


Lähde mukaan kurssille tästä

Tämä kurssi on itsenäinen moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -verkkokurssista.


Tämä Johdatus positiiviseen psykologiaan -kurssi on ensimmäinen moduuli laajasta Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi - kurssista.Voit halutessasi ostaa vain tämän yhden moduulin ja opiskella laajemmasta kokonaisuudesta vain tämän yhden osion. Jos kuitenkin innostut aiheesta enemmän, ja haluaisit tämän moduulin jälkeen opiskella koko positiivisen psykologian kurssin, saat tämän moduulin mukana alennuskoodin, jolla saat ostettua koko kurssin alennettuun hintaan. Alennus on juuri tämän yksittäisen kurssin hinta eli 39,00 euroa.

Tämä on siis täysin riskitön tapa tutustua kurssiin ensin vain yhden moduulin verran.

Koko positiivisen psykologian kurssi maksaa 249,00 euroa ja se sisältää yhdeksän moduulia. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %.