Tällä kurssilla pohdimme syvällisesti aikaansaamisen saloja. Sitä, miten voimme parhaiten mahdollistaa elämämme tärkeiden asioiden saavuttamisen.Tämä kurssi johdattaa sinut positiivisen psykologian PERMA+V -mallin A-kokonaisuuteen eli aikaansaamisen äärelle.

Perehdymme kurssilla aikaansaamisen saloihin monelta eri näkökulmalta. Saat kattavan tietopaketin ja useita oivalluksia harjoitusten kautta siihen, miten omassa elämässäsi pystyt parhaiten vaikuttamaan aikaansaamiseen ja mahdollistaa haastavienkin tavoitteiden saavuttamisen.

Kurssiin kuuluu lisäksi kattava työkirja ja mielenkiintoisia lisämateriaaleja, joista osa on on englanninkielisiä.

Saat kaikki kurssin materiaalit käyttöösi heti kirjautumisen ja maksun jälkeen.Mitä saat tältä kurssilta:  • Ymmärrät motivaation merkityksen aikaansaamisen mahdollistamiseksi
  • Opit tavoitteiden asetannasta ja niiden saavuttamisesta kaiken olennaisen
  • Opit kasvun asenteen valtavan merkityksen kaikkeen uuden oppimiseen liittyen
  • Tiedät kuinka pilkkoa omat suuret tavoitteesi pieniksi, hallittavissa oleviksi askeliksi
  • Ymmärrät miten suuri merkitys oikean vireystilan ylläpidolla on aikaansaamiseen
  • Tiedät miten kasvattaa sinnikkyyttä ja sisua elämässäsi
Kurssin kouluttajasta


Hei sinulle,

Olen Viena Loire-Pohjakallio, coach, positive psychology practitioner, sertifioitu CWH-kouluttaja, mindfulness-ohjaaja CFM® ja työ- ja organisaatiopsykologian opiskelija. Olen myös pitkän linjan talouden ja projektinhallinnan ammattilainen, esimies ja Lean-konsultti.

Mutta ennen kaikkea olen täällä sinua varten, sillä minulla on unelma ja se on olla mukana rakentamassa positiivisempaa työelämää ja onnellisempaa elämää ylipäätään.

Tietoisesti - tiedolla ja läsnä ollen.


Lähde mukaan kurssille tästä


Tämä kurssi on itsenäinen moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssia.


Tämä ihmissuhteiden kurssi on kuudes moduuli laajasta Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi - kurssista. Voit halutessasi ostaa vain tämän yhden moduulin ja opiskella laajemmasta kokonaisuudesta vain tämän yhden osion. Jos kuitenkin innostut aiheesta enemmän, ja haluaisit tämän moduulin jälkeen opiskella koko positiivisen psykologian kurssin, saat tämän moduulin mukana alennuskoodin, jolla saat ostettua koko kurssin alennettuun hintaan. Alennus on juuri tämän yksittäisen kurssin hinta eli 39,00 euroa.

Tämä on siis täysin riskitön tapa tutustua laajaan kurssiin ensin vain yhden moduulin verran.

Koko positiivisen psykologian kurssi maksaa 249,00 euroa ja se sisältää yhdeksän moduulia. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %.